Te koop in Spaubeek: bijzonder multifunctioneel bedrijfs-woonpand aan het Pieterpad

Op 't Broek 6 - 6176AH Spaubeek (NL)
2775

Omschrijving

Oud-Kempische boerderij, voor diverse doeleinden geschikt met separaat appartement en fruitweide (2.000m²), gelegen langs het beroemde Pieterpad. Het object heeft een fraaie buitenpatio en biedt een vrij uitzicht op het naastgelegen Spaubekerbos. 

De huidige bestemming is wonen, wellness en horeca. Het perceelsoppervlak bedraagt 910 m² en is geschikt voor diverse doeleinden, zoals luxe woning (eventueel met praktijkruimte), Bed en Breakfast, horeca-uitspanning of groepsaccommodatie (22 bedden zijn mogelijk), professionele wellness of kookstudio. Het karakteristieke pand heeft een separaat appartement van 80m², dat ook los te bewonen of te verhuren is. Verder heeft het op dit moment een eigen parkeervoorziening voor zo'n 10 personenauto's.

Parkstad, het Zuid-Limburgse Heuvelland en steden Sittard, Maastricht en Aken zijn op 20 minuten per auto bereikbaar. Op 10 minuten afstand ligt Makado Beek, een groot overdekt winkelcentrum. Spaubeek is goed aangesloten op belangrijke snelwegen en op het openbaar vervoer door een NS station en busverbinding.

De object wordt aangeboden in collegiale samenweking met Smeets Vastgoed BV te Sittard.

Eigenschappen

Ligging: Buitengebied
Oppervlakte: 2775 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 40
Zitplaatsen terras: 30
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie