Te koop ijssalon Gelato di Casa met luxe bovenwoning in Montfort

Stationsweg 1 - 6065EG Montfort (NL)
90

Omschrijving

In het hart van het Midden-Limburgse Montfort wordt sinds 2006 ijssalon Gelato di Casa geëxploiteerd. De ambachtelijke ijssalon is al jaren een begrip in de regio en een favoriete stop voor de vele fietsers en toeristen, waaronder wandelaars die het bekende Pieterpad volgen. Momenteel is de ijssalon geopend vanaf de 1ste week in maart tot de 1ste week in oktober. Als het assortiment zou worden uitgebreid met broodjes of een kleine kaart kan er het hele jaar omzet worden gegenereerd. De duurzame inventaris is goed onderhouden en instapklaar.

Het bedrijf is gevestigd in een bedrijfsgebonden onroerende zaak met goed onderhouden ruime bovenwoning en omvat 2 kadastrale percelen ter grootte van 475 m² en 245 m². Volgens het geldende bestemmingsplan is de bestemming horeca en woonbestemming. De woning boven de ijssalon heeft een luxe open keuken, er zijn 2 ruime slaapkamers en luxe badkamer, doch heeft geen separate opgang. Het object is volledig voorzien de kunststof kozijnen.

Met kandidaten die beschikken over een substantieel deel eigen vermogen maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging: info en bezichtigingen via Léon Keppels, 06-22565189..

 

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte: 90 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 35
Zitplaatsen terras: 60
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie