Te koop
Te koop met woning
Verkocht

Te koop Hotel Heijenrath met separate woning en vakwerkschuur

Heijenratherweg 12 - 6276 PC Heijenrath (NL)
180

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Het knusse familiehotel Heijenrath gelegen in het Zuid-Limburgse vijfsterrenlandschap aan de toeristische Mergellandroute wordt te koop aangeboden. 

  Het goed onderhouden en zeer gewaardeerde hotel beschikt over 8 kamers met 18 bedden, een sfeervol terras aan de voorkant voor zowel passanten als hotelgasten, een huiskamer, restaurant/ontbijtruimte en eigen parking voor de hotelgasten. 

  Het hotelechtpaar werkt zonder personeel. In hun digitale gastenboek en ook op diverse beoordelingssites zijn (zeker voor een klenschalig hotel) enorm veel recensies geplaatst van tevreden gasten, die graag terugkeren vanwege de gemoedelijkheid, echte gastvrijheid, goed verzorgde kamers, ontbijt en diner. In dit hoogstgelegen dorpje in Zuid-Limburg op een hoogte van 220 meter waant u zich in het buitenland. Tevens is een separate gezinswoning met 3 slaapkamers, badkamer, tuin en een multifunctionele vakwerkschuur. 

  Met kandidaten die beschikken over een substantieel deel eigen vermogen maken wij graag een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging. www.hotelheijenrath.com

  Eigenschappen

  Ligging: Dorp
  Oppervlakte: 180 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 27
  Zitplaatsen terras: 40
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

  Locatie