Te koop goed onderhouden cafe de Piep in Nieuwstadt

Limbrichterstraat 10 - 6118AL Nieuwstadt (NL)

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  De exploitatie en het bedrijfspand van de bekende café-zaal 'De Piep' in Nieuwstadt worden te koop aangeboden. In Nieuwstadt is 'De Piep' als enige café nog in bedrijf.

  Het onroerend goed en de complete, instapklare inventaris zijn goed onderhouden. Er is een ruime bovenwoning met een werkelijk schitterend dakterras. Aan de voorzijde van het pand ligt een gezellig terras en aan de achterzijde bevinden zich een garage, een opslagruimte en een grote eigen parking. Voor veel verenigingen van Nieuwstadt is dit hun vaste en drukbezochte home.

  De grote wens van het dorp Nieuwstadt, de klanten en de huidige eigenaren is dat de café-zaal behouden blijft voor de gemeenschap, maar er zijn voor een vastgoedbelegger ook andere mogelijkheden. Het café is vrij van brouwerijverplichtingen.

  Eigenschappen

  Ligging: Dorp
  Oppervlakte:
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 120
  Zitplaatsen terras: 30
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping
  • Speelautomaten

  Locatie