Te koop een ECHTE UITSPANNING De Dikke Daniker buitengebied Geleen

Ten Eysden 1 - 6174 SZ Sweikhuizen (NL)
180

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Te koop: De Dikke Daniker, een buitengewoon geliefde en bekende horecazaak in het buitengebied aan de rand van Geleen. Perfecte locatie in het groen voor ontbijt, lunch en diner of gewoon genieten van een speciaal biertje ....

  Het bedrijf is gevestigd in een karakteristiek en goed geconstrueerd houten gebouw en heeft een groot gezellig terras. Het gebouw staat op een van Natuurmonumenten in erfpacht verkregen perceel. De erfpacht heeft een looptijd van meer dan 25 jaar en kent een jaarlijkse canon van € 2.000,00.

  Heerlijk wandelen en fietsen in dit uitgestrekte buitengebied. Een echte uitspanning met geweldige groeimogelijkheden en voldoende parkeergelegenheid.

  Wij maken graag een afspraak met geïnteresseerde kandidaten die beschikken over substantieel eigen vermogen. Informatie kan worden verkregen bij Leon Keppels, 06-22565189.

  Eigenschappen

  Ligging: Buitengebied
  Oppervlakte: 180 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 60
  Zitplaatsen terras: 100
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Afspraken koffieleverancier
  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

  Locatie