Te huur met woning
Te koop met woning

Te koop: Cafetaria ‘De Hartige Hap’ met ruime bovenwoning in Heerlen

Sint Hubertusplein 7 - 6414 CK Heerlen (NL)
112

Omschrijving

Cafetaria ‘De Hartige Hap’ is al sinds 1979 gevestigd in hartje Heksenberg (Heerlen). Deze zeer goed renderende cafetaria is opgericht door Frank van der Kraan en zijn vrouw. Margret.Na ruim 44 jaar deze prachtige cafetaria te hebben geëxploiteerd, is het tijd om dit succesvolle en wijd-en-zijd bekende bedrijf over te dragen.

Deze topcafetaria heeft een fraai ingericht verkoopgedeelte met 32 zitplaatsen, ingericht in de stijl van een American Diner uit de zestiger jaren van de vorige eeuw, een groot terras annex serre met 24 zitplaatsen en heaters,Grote en compleet geoutilleerde bedrijfskeuken voorzien van alle gewenste apparatuur, opslagruimtes, garage en een binnenplaats. Op het pleintje aan de voorzijde van de zaak is eveneens een ruim terras van 30 zitplaatsen en daarnaast is er een groot souterrain.

‘De Hartige Hap’ staat sinds jaar en dag bekend als één van de drukstbezochte cafetaria’s in Heerlen en kent dan ook een grote schare, vaste, gasten.

De separaat bereikbare bovenwoning bestaat uit een ruime woonkamer met keuken, drie slaapkamers, badkamer en dakterras en is instap klaar.

Deze zaak wordt geheel vrij van verplichtingen opgeleverd. 

Voor een bezichtiging en verdere informatie kunt u contact met ons opnemen. Nadere financiële gegevens worden enkel, na gebleken solvabiliteit, in een persoonlijk onderhoud verstrekt.Bel voor een bezichtiging Andy Croonenberg 06-15016383 of Léon Keppels 06-22565189 

Eigenschappen

Ligging: Stad, buiten centrum
Oppervlakte: 112 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 32
Zitplaatsen terras: 54
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie