Te huur unieke fastfood lunch en takeaway locatie in Sevenum

Erik de Rodeweg 3-A - 5075WS Sevenum (NL)
170

Omschrijving

Locatie voor het exploiteren van een fastfood lunch & takeaway bedrijf te huur in het Noord-Limburgse Sevenum. Centraal gelegen in de Green House Plaza met in de directe nabijheid huisvestiging, glastuinbouw en diverse logistieke centra. Het bedrijfspand waarin het bedrijf is gevestigd is een landmark in dit gebied. 

De te huur aangeboden bedrijfsruimte is reeds voorzien van duurzame voorzieningen voor de beoogde exploitatie, zoals buffetten, keukenapparatuur, koelingen en toiletruimten. Er is een groot terras aanwezig. Goed bereikbaar vanaf de A73 en A67.

Wij zoeken een genormeerde ondernemer diie een aansprekende bedrijfsruimte voor ogen heeft en daarmee zowel de verkoop ter plekke als de bezorging uitbouwt en optimaliseert. 

Er zijn geen leveranciersverplichtingen. Geen overname van de inventaris.De inventaris wordt mee verhuurd. Verkoop van alcohol is niet toegestaan. Léon Keppels, 06-22565189, leidt u graag rond en is bijzonder geïnteresseerd in uw bedrijfsplan.

Eigenschappen

Ligging: Industrieterrein
Oppervlakte: 170 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 60
Zitplaatsen terras: 80
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie