Te huur Restaurant en foodretail ruimtes in de Pannenfabriek in Echt

Diepstraat 1 - 6101 AT Echt (NL)

Omschrijving

De Pannenfabriek, de voormalige dakpannenfabriek ‘De Valk’ in Echt, wordt dé plek waar bezoekers op culinaire ontdekkingsreis kunnen gaan. En waar verrassende foodconcepten tot leven komen; kortom proeven, genieten én beleven. De Pannenfabriek is een uitgelezen kans voor ondernemers die zich willen onderscheiden met een unieke eet- of drinkbeleving en die zich willen presenteren aan een groot publiek. Binnen dit concept zijn er mogelijkheden om te huren in het Kopgebouw, in de Galerij en in Loods 14. De rijks-monumentale, gerestaureerde fabriekshal zal extra decor en beleving geven aan uw onderneming. 

Er komen belangrijke trekpleisters binnen dit ongeveer 3,5 ha grote restauratieproject: de Jumbo Foodmarkt met naar verwachting 2.300 tot 2.800 bezoekers per dag. Daarnaast de ambachtelijke stadsproeverij met proeflokaal en eetgelegenheid. Verder komt er een grote open markthal en is er volop ruimte voor kleinschalige horecaondernemingen en (foodgerelateerde) detailhandel.

De Pannenfabriek ligt centraal in het hart van Midden-Limburg. Letterlijk in Het Smalste Stukje Nederland, met België en Duitsland binnen handbereik. De Pannenfabriek is perfect bereikbaar, zowel met de auto via de snelwegen A2 en A73 als met  het openbaar vervoer. Voor bezoekers van De Pannenfabriek komen er maar liefst 330 extra ruime, gratis parkeerplaatsen.

Binnen een straal van 25 km van De Pannenfabriek bevindt zich een doelgroep van meer dan één miljoen bezoekers. Dat maakt dit bruisende centrum van bedrijvigheid voor ondernemers met buitengewone foodconcepten zonder meer ‘the place to be’. Een betere locatie kun je je als ondernemer niet wensen!

Leon Keppels informeert u graag over de mogelijkheden binnen dit project. Geïnteresseerd? Bel hem: 06-22 56 51 89.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte:
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 0
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie