Te huur, horecalocatie in buitengebied van Hoensbroek.

Schuureikenweg 115 - 6432 HX Hoensbroek (NL)
130

Uw makelaar

Dit object is reeds verhuurd, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Deze authentieke locatie in het buitengebied van Hoensbroek bestaat momenteel uit een café / restaurant waar bezoekers vooral komen eten voor de traditionele keuken met heerlijke zelfgemaakte gerechten. De huiselijke sfeer en persoonlijke bediening zorgen ervoor dat mensen zich hier snel thuis voelen. Momenteel beschikt deze zaak over 45 couverts binnen en 10 buiten, maar naast het pand is een ruim terras beschikbaar waardoor het aantal buitenzitplaatsen tot zeker 80 plaatsen kan worden uitgebebreid. 

  De locatie heeft meer dan voldoende potentieel om het huidige concept, indien gewenst, om te toveren tot een ware uitspanning. Dit horecapand is namelijk gevestigd langs een veelgebruike fietsroute. Daarnaast bevindt Bergrust zich dicht bij de buitenring, waardoor de bereikbaarheid optimaal is. 

  De huidige keuken bestaat uit professionele en degelijke apparatuur en is met veel liefde  onderhouden. Met de juiste eigen inbreng belooft deze locatie een ware hotspot te worden. 

  Eigenschappen

  Ligging: Buitengebied
  Oppervlakte: 130 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 45
  Zitplaatsen terras: 10
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

  Locatie