Blog

Te huur horeca en retail in de Pannenfabriek in Echt opening naar verwachting begin 2025

Omschrijving

De Pannenfabriek, de voormalige dakpannenfabriek ‘De Valk' in Echt, wordt dé plek waar bezoekers op culinaire ontdekkingsreis kunnen gaan. Van begin 2025 komen hier verrassende foodconcepten tot leven komen; kortom proeven, genieten én beleven. De Pannenfabriek is een uitgelezen kans voor ondernemers die zich willen onderscheiden met een unieke eet- of drinkbeleving en die zich willen presenteren aan een groot publiek. Binnen dit concept zijn er mogelijkheden om te huren in het Kopgebouw, in de Galerij en in Loods 14. De rijks-monumentale, gerestaureerde fabriekshal zal extra decor en beleving geven aan uw onderneming. 

Er komen belangrijke trekpleisters binnen dit ongeveer 3,5 ha grote restauratieproject: de Jumbo Foodmarkt met naar verwachting 2.300 tot 2.800 bezoekers per dag. Daarnaast de ambachtelijke stadsproeverij met proeflokaal en eetgelegenheid. Verder komt er een grote open markthal en is er volop ruimte voor kleinschalige horecaondernemingen en (foodgerelateerde) detailhandel.

De Pannenfabriek ligt centraal in het hart van Midden-Limburg. Letterlijk in Het Smalste Stukje Nederland, met België en Duitsland binnen handbereik. De Pannenfabriek is perfect bereikbaar, zowel met de auto via de snelwegen A2 en A73 als met  het openbaar vervoer. Voor bezoekers van De Pannenfabriek komen er maar liefst 330 extra ruime, gratis parkeerplaatsen.

Binnen een straal van 25 km van De Pannenfabriek bevindt zich een doelgroep van meer dan één miljoen bezoekers. Dat maakt dit bruisende centrum van bedrijvigheid voor ondernemers met buitengewone foodconcepten zonder meer ‘the place to be'. Een betere locatie kun je je als ondernemer niet wensen!

Leon Keppels informeert u graag over de mogelijkheden binnen dit project. Geïnteresseerd? Bel hem: 06-22 56 51 89.

Kenmerken

 • Woonruimte Nee
 • Type Eten Drinken
 • Zitplaatsen 0 / 0
 • Terras Ja
 • Oppervlakte
 • Perceel n.v.t.
 • Ligging Stadscentrum

Details

 • Type horecazaak
 • Inventaris ter overname: Nee
 • Goodwill ter overname: Nee
 • Handelsnaam ter overname: Nee

Documenten

De Pannenfabriek

Brochure

Download

Locatie aanbieden


Overweegt jij jouw horeca-exploitatie of onroerend goed te verkopen, verhuren of ter overname aan te bieden? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste kandidaat! Horecahuis Limburg is dé specialist in het bemiddelen van horecapanden.

Met ons uitgebreide netwerk en ervaren team zorgen we voor een professionele aanpak en een succesvolle transactie. Of je nu een café, restaurant, hotel, B&B of andere horecagelegenheid hebt, wij staan voor je klaar.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons je helpen bij het realiseren van de volgende stap!

  Dit zal sluiten in 0 seconden

  Op de hoogte blijven van het laatste horeca-aanbod in Limburg?
  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  Inschrijven

  Dit zal sluiten in 0 seconden

  Compare