Te Huur: Commerciële casco ruimte in Centrum Kerkrade

Markt 46 - 6461 ED Kerkrade (NL)
135

Omschrijving

Horecahuis Limburg biedt een unieke kans om een prachtige casco commerciële ruimte te huren op de bruisende markt in het centrum van Kerkrade. Dit voormalige bankgebouw ondergaat momenteel een transformatie tot een exclusief appartementencomplex met een commerciële ruimte van 137m2 op de begane grond. Ideaal voor horecaondernemers die een stempel willen drukken op deze unieke locatie.

Kenmerken:

Locatie: Centrum Kerkrade Oppervlakte: +/- 135m2 (exacte oppervlaktemeting moet nog plaatsvinden) Status: Casco - Volledig aanpasbaar naar eigen wens Bestemming: O.a. geschikt voor diverse horecaconcepten, zoals restaurant, lunchroom, en meer. - Ook zijn andere invullingen qua bestemming mogelijk en bespreekbaar.

 

Unieke Kansen:

Dit pand biedt ondernemers de vrijheid om hun droomhorecazaak te realiseren. De casco-status maakt het mogelijk om de ruimte volledig naar eigen smaak in te richten en aan te passen. Met grote ramen aan de voorzijde die zorgen voor veel natuurlijk licht, biedt deze ruimte een uitnodigende sfeer voor gasten.

Ideaal voor:

Restaurant: Creëer een gastronomische ervaring in een stijlvolle setting. Lunchroom: Bied een gezellige plek voor heerlijke lunches en koffieontmoetingen. Diverse Concepten: De flexibiliteit van de ruimte maakt het geschikt voor diverse (horeca)concepten


Interesse?

Neem contact op met Horecahuis Limburg om deze kans niet te missen. Dit is dé gelegenheid om deel uit te maken van de transformatie van een markant gebouw tot een levendige (horeca)bestemming. Voor meer informatie en bezichtigingsafspraken, neem contact op met Andy Croonenberg 06 15 01 63 83 / [email protected]

LET OP: Enkele foto's zijn visuals. De locatie is momenteel casco.

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 135 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 0
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie