Steakhouse Eldorado Heerlen ter overname 30.000 euro

Pancratiusplein 42 - 6411JZ Heerlen (NL)
196

Omschrijving

TER OVERNAME VOOR ZEER INTERESSANTE OVERNAMESOM! 

Meatlovers overgelet! Hier is jouw kans om een ultiem culinair avontuur aan te gaan. Het bekende Steakhouse Eldorado in Heerlen staat te koop, en dit is een buitenkans die je niet wilt missen

Gelegen op het meest bruisende plein in de regio, het Pancratiusplein, verwelkomt Steakhouse Eldorado je met open armen. Terwijl je langs een scala aan diverse horecagelegenheden loopt, leidt de route je naar het zonovergoten terras van dit bijzondere restaurant. Zodra je de drempel overstapt, word je direct ondergedompeld in de sfeer van het Wilde Westen uit de 19e eeuw. De stoelen, bekleed met zachte koeienvellen, de doordachte kleurstellingen en de prachtige decoratieve bogen en houten balken, creëren de authentieke ambiance die je verwacht bij een écht steakhouse. De bar is strategisch geplaatst om zowel het restaurant als het terras moeiteloos te bedienen

In de ruime keuken vind je degelijke apparatuur waarmee je ruim 80 gasten binnen en nog eens 50 gasten buiten kunt verwennen met hoogwaardige vleesgerechten en heerlijke visgerechten. En natuurlijk mag een heerlijke frisse salade van de saladebar niet ontbreken, want dat hoort nu eenmaal bij een authentiek steakhouse. Combineer dit alles met een verfrissend biertje of een uitstekend glas wijn, en je creëert een avond vol smaakvolle herinneringen.

Wat Steakhouse Eldorado echt uniek maakt, is dat het de enige steakhouse in Heerlen is. Ondanks het brede scala aan horecagelegenheden in de stad, biedt Eldorado iets wat geen enkel ander restaurant biedt. Eenmaal overgenomen, kun je een gastvrije omgeving creëren waar mensen samenkomen om te genieten van de beste steaks in de stad.

Het pand is eigendom van de Heineken Bierbrouwerij. Dit betekent dat afname van Heineken, Amstel of Brand verplicht is. Verder zijn er geen verplichtingen met betrekking tot andere leveranciers.

Als je interesse hebt in deze unieke kans, aarzel dan niet om contact op te nemen met Andy Croonenberg via telefoonnummer 06 15 01 63 83 of per e-mail op [email protected].

Dit is jouw moment om de leiding te nemen en een bloeiende toekomst te creëren met Steakhouse Eldorado, waar het beste vlees en de beste smaken samenkomen op het gezelligste plein van Heerlen.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 196 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 80
Zitplaatsen terras: 50
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie