Ruime Horecaruimte te Huur in het Hart van Maankwartier, Heerlen!

Spoorlaan 1 - 6411 NZ Heerlen (NL)
1231

Omschrijving

TE HUUR | SPOORPLEIN 1 | HEERLEN

In collegiale samenwerking met Aelmans bieden wij een indrukwekkende horecaruimte aan voor grote horecaformules. Deze volumineuze commerciële ruimte, gelegen binnen Maankwartier, is gedeeltelijk voorzien van een hoogwaardig opleveringsniveau dat ideaal is voor horeca-exploitatie.

Kenmerken van deze locatie:

Ruimte en Indeling: Met een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 1.231 m², verdeeld over de begane grond (ca. 1.141 m²) en laag -1 (ca. 90 m²) voor opslagruimte/laden-lossen, biedt deze ruimte veel mogelijkheden voor diverse horecaconcepten.

Faciliteiten: Voorzien van een luchtbehandelingsinstallatie en sanitaire voorzieningen, wat een vlotte opstart van jouw onderneming mogelijk maakt.

Licht en Openheid: Dankzij de talrijke grote raampartijen geniet je van een heldere, open ruimte met voldoende daglichttoetreding.

Locatievoordelen:

Maankwartier, gelegen bij het station van Heerlen en grenzend aan het kernwinkelgebied, vormt het bruisende hart van de stad. Met een bereik van 608.000 inwoners binnen 25 kilometer en 3,7 miljoen inwoners in een straal van 50 kilometer (over 3 landen en in 3 talen), biedt deze locatie een breed klantenpotentieel.

Bereikbaarheid:

OV-knooppunt met intercity treinverbindingen naar diverse steden en directe treinverbindingen naar Maastricht en Aken. Busstation voorziet in busverbindingen in alle richtingen.

Waarom hier?

Deze horecaruimte biedt jou de kans om jouw horecaconcept te vestigen op een centrale locatie met een groot bereik. Neem contact op met Horecahuis Limburg om de mogelijkheden te ontdekken en zet de eerste stap naar jouw succesvolle horecaonderneming in het Maankwartier, Heerlen! 

 

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 1231 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 0
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie