Blog

Omschrijving

In een van de drukste bezochte gebieden van Zuid-Limburg staat deze zeer ruime casco horecaruimte te huur. Het betreft een horeca-unit van 560 m² op de begaande grond van de ontzettend populaire en goed bezochte Leisuredome op de Roda JC Boulevard. Tevens beschikt de unit over een groot terras van ruim 380 m².

Toplocatie omringd door publiekstrekkers
Deze horecaruimte bevindt zich in het hart van een bruisende omgeving. De Roda JC Boulevard beschikt namelijk over diverse publiekstrekkers zoals de thuishaven van Roda JC, Decathlon, Hornbach, Vue Bioscoop (10 zalen), Gamestate, Ballorig en Glowgolf en sinds kort het landelijk bekende concept De Padellers (zie voor meer bedrijven https://www.rodaboulevard.eu/). De unit is gelegen tussen de bekende restaurants Happy Italy en restaurant De Beren.Voor de deur zijn veel gratis parkeergelegenheden.

Strategische locatie in een dichtbevolkte regio
Leisuredome Kerkrade ligt in Zuid-Limburg, een regio met bijna 600.000 inwoners. Daarnaast trekt deze toplocatie veel bezoekers uit nabijgelegen regio's in Duitsland, zoals Kreis Aachen met circa 500.000 inwoners. Leisuredome trekt jaarlijks ongeveer 2 miljoen bezoekers, terwijl de gehele Roda JC Boulevard jaarlijks rond de 7 miljoen bezoekers verwelkomt.


Ongekende zakelijke mogelijkheden
Deze horecaruimte biedt ongekende mogelijkheden voor ondernemers die willen profiteren van een strategische locatie met enorme bezoekersaantallen. De combinatie van een ruime casco unit en een groot terras zorgt voor een ideale setting om jouw horecaconcept tot een groot succes te maken.

De huurprijs voor de casco unit bedraagt € 10.000,- per maand exclusief BTW op basis van een 10+5 jarige huurovereenkomst.

De servicekosten voor het parkmanagement van Leisurepark/Leisuredome Kerkrade bedragen € 11.000,– per jaar. Huurder betaalt hiervan 50% en verhuurder ook 50%. Dit is onder meer voor schoonhouden en beheer openbare ruimte en de openbare (voor bezoekers gratis) parkeergelegenheid.

Neem vandaag nog contact op
Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ontdek hoe jouw onderneming kan floreren in deze dynamische en levendige omgeving. Maak van jouw horecazaak een onvergetelijke bestemming op de Roda JC Boulevard.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel of mail Andy Croonenberg voor meer informatie. 06 15 01 63 83 / [email protected]

Kenmerken

 • Woonruimte Nee
 • Type Eten Drinken
 • Zitplaatsen 0 / 0
 • Terras Ja
 • Oppervlakte 560 m²
 • Perceel n.v.t.
 • Ligging Horeca concentratiegebied

Details

 • Type horecazaak
  • Casco pand
 • Inventaris ter overname: Nee
 • Huurprijs: € 10.000
 • Goodwill ter overname: Nee
 • Handelsnaam ter overname: Nee

Documenten

Casco horecaruime in Leisuredome Kerkrade

Brochure

Download

Locatie aanbieden


Overweegt jij jouw horeca-exploitatie of onroerend goed te verkopen, verhuren of ter overname aan te bieden? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste kandidaat! Horecahuis Limburg is dé specialist in het bemiddelen van horecapanden.

Met ons uitgebreide netwerk en ervaren team zorgen we voor een professionele aanpak en een succesvolle transactie. Of je nu een café, restaurant, hotel, B&B of andere horecagelegenheid hebt, wij staan voor je klaar.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons je helpen bij het realiseren van de volgende stap!

  Dit zal sluiten in 0 seconden

  Compare