Uitgelicht
Te koop
Te koop met woning

Riante Bed & Breakfast met woning te koop

Napoleonssweg 5 - 6081 AA Haelen (NL)
1015

Omschrijving

Wanneer u geïnteresseerd bent in de exploitatie van een Bed & Breakfast in Natuurgebied 'Het Leudal'  (omgeving Haelen) dan bieden wij u een zeer ruime woning te koop aan, waarin een goedlopende B&B voor 8 gasten is gevestigd. De Bed & Breakfast maakt gebruik van 3 kamers en 1 zelfstandige appartement. De woning en omgeving bieden ook mogelijkheden voor liefhebbers van paarden en/of pony's. Voor ruiters en amazones die graag recreatief willen rijden, biedt vele mogelijkheden met speciaal uitgezette ruiterpaden. Vanaf de woning rijdt u binnen enkele honderden meters de bossen in en kunt u genieten van de mooie natuurlijke omgeving.

De rechtervleugel van de woning is geheel onderkelderd en biedt niet alleen veel opslagruimte, maar kan ook bij de Bed & Breakfast worden gevoegd als fitnessruimte. Eventueel ook mogelijkheden voor uitbreiding wellness-faciliteiten zoals sauna en jacuzzi (hottubs).

Deze woning heeft ook 3 slaapkamers, zeer royale luxe keuken, ruime kelders, garage en zolder (zie de schetsen bij de foto's). De uit- en aanbouw van de oorspronkelijke woning is uiterst functioneel, ruim en goed geïsoleerd. Met zes eigen parkeerplaatsen en 2 beschutte terrassen is dit een bijzonder object!

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte: 1015 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 0
Zitplaatsen terras: 12
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie