Restaurant met terras en woning in centrum Valkenburg

Grendelplein 9 - 6301 BS Valkenburg (NL)
300

Omschrijving

Restaurant Amadeus is gelegen aan het sfeervolle Grendelplein midden in het bruisend hart van centrum Valkenburg. Met uitzicht op de Cauberg en op een steenworp afstand van de gemeentegrot en de Fluwelengrot (DE kerstmarktgrotten) is deze locatie met recht een A1 locatie te noemen.


Restaurant Amadeus is gelegen aan het sfeervolle Grendelplein midden in het bruisend hart van centrum Valkenburg. Met uitzicht op de Cauberg en op een steenworp afstand van de Gemeentegrot en de Fluwelengrot (DE kerstmarktgrotten) is deze locatie met recht een A1 locatie te noemen.

 

Deze exploitatie is het gehele jaar geopend en wordt bezocht door toeristen maar ook door vaste gasten van Valkenburg e.o. In de Kerstperiode is dit een ware hotspot, daar de exploitatie midden in de drukte van de Kerstmarkt is gevestigd. Het gezellige restaurant is zeer sfeervol ingericht en ademt een en al gezelligheid uit.

 

De bedrijfskeuken is van alle gemakken voorzien en zeer goed onderhouden. Dit bedrijf is als het ware sleutelklaar en kan op dezelfde wijze worden doorgezet, doch andere formules en concepten zijn op deze locatie zeer goed renderend te krijgen. Er kunnen 60 gasten plaatsnemen in het restaurant en het volledig verwarmd en overkapt terras aan de voorzijde van het pand nodigt direct uit voor een fijne maaltijd, kop koffie met gebak of een heerlijk (speciaal) biertje.

 

Omzetten zijn goed en de huurprijs is marktconform.


 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 300 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 44
Zitplaatsen terras: 30
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping
  • Speelautomaten

Locatie