Te huur
Te huur met woning
Te koop
Te koop met woning
Beleggingspand

Restaurant Bellissima in Vaals - Uitdagende Horeca- en Vastgoedkans

Maastrichterlaan 137 - 6291 EN Vaals (NL)
133

Omschrijving

Bent je op zoek naar een veelzijdige investeringsmogelijkheid in de horeca en vastgoedsector?

Bellissima, een welbekend Italiaans restaurant gevestigd in het hart van Vaals, staat te koop. Sinds 2007 is dit etablissement met passie gerund door de huidige eigenaren, maar met pensioen in zicht zijn ze op zoek naar een geschikte opvolger voor zowel de exploitatie als het onroerend goed.

Een erfenis van gastvrijheid en vakmanschap

Het restaurant heeft een zeer goede reputatie opgebouwd dankzij de liefde en toewijding van de eigenaren. Met een gevestigde klantenkring en een sfeer van warme gastvrijheid is Restaurant Bellissima een waardevolle toevoeging aan de lokale gemeenschap. Bijkomend voordeel van deze exploitatie is de ligging, slechts 2 minuten verwijderd van Hotel Bloemendaal (de luxe uitvoering van Van der Valk Hotels) en op nabije afstand van vakantiepark Landal Green Parks.

Een pand met onbegrensde mogelijkheden

Naast de exploitatie van het restaurant biedt het onroerend goed kansen voor herontwikkeling. Zowel de exploitatie als het woonhuis worden te koop aangeboden en dit opent de deuren voor diverse investeringsmogelijkheden. Of je nu wilt voortzetten wat er al is, een nieuw horecaconcept wilt introduceren of het pand wilt herontwikkelen voor andere doeleinden, de keuze is aan jou.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om te investeren in zowel de exploitatie als het onroerend goed van Restaurant Bellissima. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 133 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 48
Zitplaatsen terras: 18
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie