Prima renderend horecabedrijf in de wijk Leeuwen in Roermond wordt te koop aangeboden

BurgemeesterThomas Wackersstraat 16-B - 6041 AL Roermond (NL)
100

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  De Wij-co Broodjesexpress en de Friterie zijn een begrip geworden in Midden-Limburg. Dit bedrijf kenmerkt zich door traditionele ambachtelijke kwaliteit en een hoge servicestandaard: niet alleen bij de vele soorten broodjes en in de cafetaria, maar ook bij het leveren van complete maaltijden aan bedrijven. Dat wordt zeer gewaardeerd door een trouw en steeds verder groeiend klantenbestand, waarbij vaak sprake is van jarenlange klant-leverancier relaties.

  Voor dit bedrijf liggen nog vele mogelijkheden open, die optimaal kunnen bijdragen aan een verdere uitbouw van de omzet en rendement.

  Het bedrijf en het bedrijfspand, bestaande uit ijssalon, friture en een ruime cateringkeuken, met een ruim terras en voldoende parkeergelegenheid worden in zijn geheel te koop aangeboden.

  Met kandidaten die beschikken over een deel eigen vermogen, maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging. Er zijn geen leveranciersverplichtingen.De verlaagde vraagprijs voor het ORG en de volledige  inventatis en goodwill bedraagt € 295.000,- Kosten Koper 

  Eigenschappen

  Ligging: Stad, buiten centrum
  Oppervlakte: 100 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 22
  Zitplaatsen terras: 16
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

  Locatie