prima onderhouden café met bovenwoning op zichtlokatie

Heerlerbaan 155 - 6418CC Heerlen (NL)
100

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

   

  Café 't Trefpunt - Heerlerbaan

   

  Een pand met de voordeur exact op een hoek van het pand: dat is onomstotelijk een café. En wat je aan de buitenkant ziet , vind je aan de binnenkant. een café zoals een café bedoeld is. Gelegen aan een drukke doorgaande weg: de Heerlerbaan in Heerlen. Het bedrijf wordt met name door de lokale bevolking bezocht, kent marktconforme omzetten en rendementen. De dagen dat Roda JC thuis speelt worden extra hoge omzetten gerealiseerd. Het pand is prima bereikbaar, ligt op een zichtlocatie, en kent een prima uitstraling en dito onderhoud en kent een hoog afwerkingsniveau.

   

  Het Parkstad Limburg Stadion, waar Roda JC zijn eredivisiewedstrijden speelt , ligt op loopafstand. De Roda Boulevard is drukbezocht en genereerd, zowel door de week alsook in het weekend, grote bezoekersaantallen. Grote retailers zoals Decathlon, Hornbach, Albert Heijn enz. zijn hier gehuisvest. Daarnaast zijn er grote en goedlopende leasureformules aanwezig.

   

  Binnen in het pand tref je een oud bruincafé met een grote bar en diverse café attributen zoals een tafelvoetbalspel, een biljart en natuurlijk diverse dartbanen aan. Het café beschikt tevens over een extra ruimte die momenteel dienst doet als rookruimte. Tevens biedt de kelder ruime opslagmogelijkheden. Aan de voorzijde bevindt zich het terras met 15 zitplaatsen. Na overleg met en toetsing door de gemeente zijn andere bestemmingen zoals kantoor en retail bespreekbaar.

   

  De bovenwoning is ruim en prima onderhouden . Heeft een mooie ruime keuken, een prima badkamer en diverse slaapkamers . Tevens beschikt het privégedeelte over een dakterras met serre en een via een vaste trap bereikbare grote zolder met diverse kamers.

   

  Geen brouwerij- of speelautomatenverplichtingen.

   

  Eigenschappen

  Ligging: Stad, buiten centrum
  Oppervlakte: 100 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 45
  Zitplaatsen terras: 15
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras

  Locatie