Prachtige locatie voor nieuw in te richten restaurant in het Brouwershuis in Broekhuizen aan de Maas

Veerweg 15 - 5872AE Broekhuizen (NL)
220

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Midden in het centrum van het Noord-Limburgse Broekhuizen verhuurt de Stichting Brouwershuis in het monumentale Brouwershuis het restaurant. De stichting beheert sinds 1948 het Brouwershuis met het bijbehorende zalencomplex. Dit Rijksmonument stamt uit de XVIII-de eeuw en is met het imposante schilddak beeldbepalend voor de kern van Broekhuizen. 

  Doel van de Stichting is om het gemeenschapsleven in Broekhuizen en Broekhuizenvorst te bevorderen door goede en betaalbare ruimten ter beschikking te stellen aan verenigingen. Daarnaast worden gedeelten van het object verhuurd voor commerciële initiatieven. Al deze zaken zorgen voor de nodige traffic in het rond het gebouw. Aan de Maas wordt in het voorjaar van 2019 voor het goed onderhouden restaurant een volledig nieuw terras aangelegd.

  Wij zoeken namens de stichting een ondernemer die in deze accommodatie een onderscheidend horecaconcept wil bieden. Geen overname van inventaris en geen leveranciersverplichtingen.

  Eigenschappen

  Ligging: Dorp
  Oppervlakte: 220 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 150
  Zitplaatsen terras: 150
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras

  Locatie