Te koop
Te koop met woning
Beleggingspand
Verkocht

Prachtige B&B incl. restaurant te koop in hartje Zuid-Limburg

Pingerweg 11 - 6361 AL Nuth (NL)
543

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Altijd al gedroomd van een Restaurant annex Bed & Breakfast in het prachtige Limburg? Dan is dit de perfecte kans om je droom waar te maken. De Pingerhoeve ligt in Nuth in het hart van Zuid Limburg en omvat een 300 jaar oude typisch Limburgse carréboerderij met prachtig vakwerk. Daarin is een gezellig restaurant gevestigd met een open keuken en separate afwaskeuken dat plaats biedt aan 30 couverts, met uitbreidmogelijkheden tot 45 couverts. De sfeervolle binnenhof van deze hoeve is in de zomer en het voor- en najaar uitermate geschikt als terras, maar kan ook worden benut als buitenlocatie voor feesten en partijen.

  Daarnaast beschikt deze hoeve over 7 luxe kamers, allen in eigen thema ingericht, met eigen badkamer en sanitaire voorziening. De kamers en het restaurant zijn allen recentelijk gerenoveerd, waarbij de authentieke elementen van deze karakteristieke locatie zijn behouden.

  De Pingerhoeve is een heerlijke plek om te ontmoeten. Het is een gezellige plek voor mensen die houden van lekker en (h)eerlijk eten, geweldig slaapcomfort, zowel voor zakelijke bijeenkomsten als voor privéfeesten. Niet voor niets werd deze locatie door haar gasten beoordeeld met een 4,5 (van de maximaal 5).

  In de omgeving kan men onder andere heerlijk wandelen en fietsen. Er loopt een mountainbike-pad op 100 meter afstand en de beroemde wandelpaden Pieterpad en Pelgrimspad liggen op een steenworp afstand.

  Het perceel beschikt over een grote privéparkeerplaats en een weiland incl. paardenstalling aan de achterzijde van het pand.

  Het privé-appartement boven het restaurant is voorzien van een ruime living inclusief keuken, slaapkamer en badkamer.

  Deze parel staat te koop voor € 1,1 miljoen (K.K.) en de koopsom voor de complete inrichting en inventaris is € 50.000,00. Er rusten geen contractuele verplichtingen op deze exploitatie.

  Interesse? Neem snel contact op met Andy Croonenberg / 06 15 0 1 63 83 / [email protected]

  Eigenschappen

  Ligging: Buitengebied
  Oppervlakte: 543 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 30
  Zitplaatsen terras: 30
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

  Locatie