Uitgelicht
Te huur
Te koop
Beleggingspand

Prachtige B&B aan de voet van de ruïne te huur!

Neerhem 2 - 6301 CH Valkenburg (NL)
160

Omschrijving

Stel u eens voor ... uw eigen B&B/Petit hotel aan de rand van het gezellige centrum van Valkenburg. 

Gelegen aan de voet van de bekende kasteelruïne en pal naast de Berkelpoort. Meer unieke locatie punten bestaan er gewoonweg niet. Vanuit het adembenemend (zon overgoten) terras geniet u van het perfecte uitzicht op de kasteelruïne en de prachtige mergelpoort. Het terras is deels overkapt en verwarmd, ideaal voor de late uurtjes en het voor- en naseizoen. 

Binnen is het echt goed vertoeven, u waant zicht werkelijk in de oude grandeur van Valkenburg, afgewisseld met moderne accenten van deze tijd. Het restaurant biedt plaats aan 40 personen en het terras kan eveneens 40 gasten herbergen. De bar/receptie straalt een en al gezelligheid uit, hier is het goed vertoeven.

De 7 volledig ingerichte B&B kamers zijn van alle gemakken voorzien, deze zijn bereikbaar middels een inpandige opgang. De B&B is volop in gebruik en rendeert zeer goed. De reden van verkoop is de totaal onverwachte gezondheids verslechtering van de uitbaatster.

Op 50 meter loopafstand bevinden zich 2 grote openbare parkeerplaatsen.

Info: [email protected] of 06-51559026

Eigenschappen

Ligging: Stad, buiten centrum
Oppervlakte: 160 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 50
Zitplaatsen terras: 60
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie