Pracht locatie voor verschillende formules in Meerssen (met veel P)

Maastrichterweg 6a - 6231 BK Meerssen (NL)
550

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Deze prachtlocatie aan de rand van de gemeente Meerssen, op een steenworp van Maastricht en de op en afrit van de autowegen wordt ter overname aangeboden.  De ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein zijn een pluspunt. Veel gasten waarderen in deze rustgevende omgeving het terras op de eerste vedieping dat wordt uitgezet als het weersomstangheden dit toelaten. 

  Het bedrijf is geschikt voor verschillende Aziatische of Mediterraanse formules, maar ook kan het huidige onderscheidende concept, Japans steakhouse, voortgezet worden. Op deze locatie zijn de afgelopen jaren mooie omzetten gerealiseerd, mede omdat de ondernemer ook kwalitatieve afhaalpakketten heeft aangeboden. De vraagprijs voor de overname van het bedrijf en de huur zijn in relatie tot de gerealiseerde omzetten zeer marktconform. 

  De locatie wordt gedeeld met een kinderbelevingspark en terassen op het buitenterrein . 

  Geïnteresseerde ondernemers kunnen een afspraak voor vrijblijvende bezichtiging maken met Leon Keppels, 06-.22 56 51 89.

   

  Eigenschappen

  Ligging: Buitengebied
  Oppervlakte: 550 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 140
  Zitplaatsen terras: 40
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Afspraken koffieleverancier
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

  Locatie