Blog

Omschrijving

(Pizza)bezorgdiensten en Take Away concepten hebben de afgelopen jaren een flinke toevlucht genomen. Zo ook het populaire concept pizzabezorgen.nl. Dit zeer goed renderende bedrijf wordt nu ter overname aangeboden.

Pizzabezorgen.nl is een hard groeiend concept dat door de zorgvuldig gekozen naam een zeer sterke positie heeft bemachtigd binnen bezorgdienst en Take Away-branche in Zuid-Limburg. Niet alleen omdat de naam goed vindbaar is binnen zoeksites zoals Google, maar ook omdat het bedrijf bekend staat om kwalitatief goede pizza’s, pasta’s en salades en haar snelle bezorgtijd! Het grote klantenbestand (database) van dit bedrijf is zeer waardevol en behoort bij de overname.

Deze formule is uitermate geschikt om eenvoudig te implementeren in uw bestaande concept. Ook is het mogelijk om pizzabezorgen.nl op een nieuwe locatie op te starten of als franchise formule uit te rollen. Dit concept is dé kans voor ondernemers die durven te groeien en vernieuwen binnen de horecabranche en weten hoe ze creatief kunnen ondernemen. Pizzabezorgen.nl heeft het potentieel om (indien gewenst) uit te groeien tot een landelijke speler binnen de bezorgdienstenbranche.

Binnen dit complete concept behorende de volgende onderdelen:

De zeer sterke domeinnaam pizzabezorgen.nl (incl. behoud van vindbaarheid binnen zoeksites)

Complete website incl. bestelsysteem, rechten vrije foto’s en teksten

Alle toebehorende apparatuur (o.a.steenovens, pizzapletters, inpakmateriaal, warmhoudtassen, enz.)

4 bezorgauto’s incl. belettering van het merk SMART

Groot mailbestand met klanten uit de regio Zuid Limburg

De vraag waarom dit goed lopende concept ter overname wordt aangeboden is eenvoudig te beantwoorden. De eigenaren hebben deze formule opgestart nadat hun corebusiness in verband met coronamaatregelen stilviel. Nu de pandemie achter onze rug is, blijven zowel pizzabezorgen.nl als hun andere bedrijf explosief groeien. Dit vraagt om focus. Vandaar dat ze de keuze hebben gemaakt om het bedrijf, dat eenvoudig op een andere locatie kan worden uitgerol, ter overname aan te bieden.

Kenmerken

 • Woonruimte Nee
 • Type Eten Drinken
 • Zitplaatsen 0 / 0
 • Terras Nee
 • Oppervlakte nvt m²
 • Perceel n.v.t.
 • Ligging Overig

Details

 • Type horecazaak
 • Inventaris ter overname: Ja
 • Goodwill ter overname: Nee
 • Koopsom exploitatie: € 50.000
 • Handelsnaam ter overname: Ja

Documenten

Locatie aanbieden


Overweegt jij jouw horeca-exploitatie of onroerend goed te verkopen, verhuren of ter overname aan te bieden? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste kandidaat! Horecahuis Limburg is dé specialist in het bemiddelen van horecapanden.

Met ons uitgebreide netwerk en ervaren team zorgen we voor een professionele aanpak en een succesvolle transactie. Of je nu een café, restaurant, hotel, B&B of andere horecagelegenheid hebt, wij staan voor je klaar.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons je helpen bij het realiseren van de volgende stap!

  Dit zal sluiten in 0 seconden

  Op de hoogte blijven van het laatste horeca-aanbod in Limburg?
  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  Inschrijven

  Dit zal sluiten in 0 seconden

  Compare