(Pizza)bezorg- en Take Away concept ter overname aangeboden

Rijksweg 20 - 6271 AE Gulpen (NL)

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  (Pizza)bezorgdiensten en Take Away concepten hebben de afgelopen jaren een flinke toevlucht genomen. Zo ook het populaire concept pizzabezorgen.nl. Dit zeer goed renderende bedrijf wordt nu ter overname aangeboden.

  Pizzabezorgen.nl is een hard groeiend concept dat door de zorgvuldig gekozen naam een zeer sterke positie heeft bemachtigd binnen bezorgdienst en Take Away-branche in Zuid-Limburg. Niet alleen omdat de naam goed vindbaar is binnen zoeksites zoals Google, maar ook omdat het bedrijf bekend staat om kwalitatief goede pizza’s, pasta’s en salades en haar snelle bezorgtijd! Het grote klantenbestand (database) van dit bedrijf is zeer waardevol en behoort bij de overname.

  Deze formule is uitermate geschikt om eenvoudig te implementeren in uw bestaande concept. Ook is het mogelijk om pizzabezorgen.nl op een nieuwe locatie op te starten of als franchise formule uit te rollen. Dit concept is dé kans voor ondernemers die durven te groeien en vernieuwen binnen de horecabranche en weten hoe ze creatief kunnen ondernemen. Pizzabezorgen.nl heeft het potentieel om (indien gewenst) uit te groeien tot een landelijke speler binnen de bezorgdienstenbranche.

  Binnen dit complete concept behorende de volgende onderdelen:

  De zeer sterke domeinnaam pizzabezorgen.nl (incl. behoud van vindbaarheid binnen zoeksites)

  Complete website incl. bestelsysteem, rechten vrije foto’s en teksten

  Alle toebehorende apparatuur (o.a.steenovens, pizzapletters, inpakmateriaal, warmhoudtassen, enz.)

  4 bezorgauto’s incl. belettering van het merk SMART

  Groot mailbestand met klanten uit de regio Zuid Limburg

  De vraag waarom dit goed lopende concept ter overname wordt aangeboden is eenvoudig te beantwoorden. De eigenaren hebben deze formule opgestart nadat hun corebusiness in verband met coronamaatregelen stilviel. Nu de pandemie achter onze rug is, blijven zowel pizzabezorgen.nl als hun andere bedrijf explosief groeien. Dit vraagt om focus. Vandaar dat ze de keuze hebben gemaakt om het bedrijf, dat eenvoudig op een andere locatie kan worden uitgerol, ter overname aan te bieden.

  Eigenschappen

  Ligging: Overig
  Oppervlakte: nvt m²
  Terras: Nee
  Zitplaatsen binnen: 0
  Zitplaatsen terras: 0
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  Locatie