Multifunctioneel pand in het kloppende hart van Kerkrade te huur

Einderstraat 11 - 6461EM Kerkrade (NL)
300

Omschrijving

Graag bieden wij dit multifunctionele pand te huur aan, gelegen op een steenworp afstand van de bruisende markt van Kerkrade. Momenteel wordt deze ruimte benut als kledingzaak, maar de potentie voor een uniek horecaconcept is ongeëvenaard.

Eindeloze Mogelijkheden: 

Met 300 vierkante meter aan commerciële ruimte tot je beschikking, is er voldoende ruimte om jouw ondernemersdroom te verwezenlijken. Of je nu een mooie lunchroom, een chique restaurant wil starten of een boetiek wilt beginnen met een vleugje horeca, dit pand biedt de flexibiliteit die je nodig heeft. 

Jouw Toekomst Begint Hier: 

Deze kans om jouw onderneming te vestigen in het hart van Kerkrade mag je niet missen. Het pand is klaar voor jouw visie en de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen. Begin vandaag nog aan jouw reis naar het realiseren van je (horeca)dromen in dit bruisende deel van Kerkrade.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 300 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 0
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie