Mooi bruin café met levendige zaal in Einighausen

Everstraat 17 - 6142 BA Einighausen (NL)
150

Omschrijving

Café-zaal Auwt Einekoeze is een al tientallen jaren bestaand gezellig dorpscafé met een ruime zaal in het midden van het dorp Einighausen. Een karakteristieke Limburgse plaats in de nabijheid van Sittard.

Een dorpscafé waar je bij binnenkomst de sfeer van een bruincafé proeft. Het biljart staat centraal en de dartborden hangen aan de zijkant. Uiteraard ligt aan de voorzijde een terras. Het pand heeft, naast het café en de zaal, een ruime bovenwoning.

Voor veel plaatselijke verenigingen, zoals de carnavalsvereniging, is dit bedrijf hun stamcafé. Iedere zaterdag wordt er gezellig gedanst. Er gebeurt daarnaast van alles: pool, golfbiljart, line dance en 5 kegelclubs (volautomatische kegelbanen) vertoeven hier wekelijks. De zaal biedt verschillende andere exploitatiemogelijkheden, denk aan feesten, partijen en koffietafels.

Het bedrijf kenmerkt zich door mooie omzetten en zeer acceptabele kosten. Vrij van brouwerijverbintenis, speelautomaten verplicht.

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte: 150 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 150
Zitplaatsen terras: 25
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Speelautomaten

Locatie

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.