Mexicaans Restaurant El Sótano in Roermond ter overname/

Kraanpoort 7 - 6041 EG Roermond (NL)
122

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Ter overname het gezellig en kleurrijk Mexicaans Restaurant El Sótano, in één van de oudste straatjes in het centrum van het Midden-Limburgse Roermond. De huidige eigenaren hebben dit restaurant bijna tien jaren geleden geopend en staan bekend om hun oprechte gastvrijheid en de eerlijke, dagelijks vers bereide gerechten voor een betaalbare prijs. Met trots verwijzen zij naar hun hoge klassering in de top 10 van Trippadvisor, dat dit bedrijf aanmerkt als ‘beste Mexicaans restaurant van Limburg’.

  Dit regionaal bekende en zeer gewaardeerde restaurant is volledig instapklaar en ligt nabij de Markt in Roermond, vlak bij de kathedraal en het outletcentrum. Op de begane grond kunnen maximaal 45 gasten gezellig dineren, terwijl in het souterrain ca. 35 gasten plaats kunnen nemen. Het souterrain, een bijzonder sfeervolle gewelfde ruimte met open haard, is zeer geliefd bij de vaste klandizie. 

  De marktconforme overnameprijs en de maandhuur worden op aanvraag verstrekt, info Léon Keppels 06-22565189.

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 122 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 80
  Zitplaatsen terras: 10
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras

  Locatie