Markt Kerkrade top locatie

Markt 49 - 6461 ED Kerkrade (NL)
250

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Wat een bedrijf, wat een ligging wat een rendement!!

  Dé Wieëtsjaf op de Markt in Kerkrade draagt deze naam te recht. Het is inderdaad een van de toonaangevende horecabedrijven van de stad Kerkrade.

  De ligging kan niet beter. Op de Markt met al zijn activiteiten, van WMC tot Carnaval, van weekmarkt tot kerstmarkt. Alles wat in Kerkrade gebeurt , gebeurt hier.

  In de naaste omgeving is voldoende parkeergelegenheid die vaak gratis is.

  Het pand, dat wordt gehuurd van de Brand Bierbrouwerij, ligt zeer centraal, en bestaat uit een eetcafé met zaal en groot overdekt terras. De omzetten worden gerealiseerd middels passanten, winkelend publiek maar zeker ook toeristen die de vele Kerkraadse attracties bezoeken zoals Museum Continium , het Gaia Park, Snow world enz. Uiteraard dragen de mogelijkheden voor verenigingen en de vaste bezoekers een behoorlijk steentje bij.  De zaal wordt zeer frequent geboekt voor partijen van uiteenlopende aard. Het pand is uiteraard een Café maar naast drank wordt een substantieel deel van de omzet via eten behaald. De daarvoor aanwezige keuken is ruim en goed geoutilleerd. De vrijdagse weekmarkt trekt traditioneel veel bezoekers.

  Het bedrijf realiseert prima omzetten met daarbij horende rendementen.

  Drankafnameverplichting ivm huur via Brouwerij.

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 250 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 250
  Zitplaatsen terras: 50
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

  Locatie