Te huur
Te koop
Beleggingspand
Verhuurd

Lunchroom-patisserie te koop / te huur in centrum Heerlen

Geleenstraat 54 - 6411 HT Heerlen (NL)
125

Uw makelaar

Dit object is reeds verhuurd, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Wie kent de bekende lunchroom-patisserie Moonen-Savelsbergh te Heerlen niet? Deze voormalige horecazaak was gevestigd in het goedgelegen hoekpand tussen de Geleenstraat en de Honingmansstraat in het stadscentrum van Heerlen.

  Vanwege de vergevorderde leeftijd van de eigenaren hebben de uitbaters medio december 2021 besloten hun zaak te sluiten en een opvolger te zoeken voor hun gerenommeerde bedrijf.
  Deze zeer interessante locatie staat sinds kort te koop en/of te huur bij Horecahuis Limburg.

  Lunchroom-patisserie Moonen-Savelsbergh had een grote en vaste klantenkring, waarvan vaststaat dat deze, zodra de zaak weer wordt geopend, zo goed als zeker de weg terug naar dit mooie bedrijf zal vinden.

  Deze exploitatie is zowel op de begane grond als op de eerste verdieping gevestigd. De bedrijfskeuken en zeer ruime open bakkerij is gesitueerd op de eerste verdieping. Op de begaande grond bevindt zich nog een bereidingskeuken. De mogelijkheid om alleen de begaande grond te huren en te exploiteren is zeer zeker bespreekbaar.

  Ook is er een grote voorraadkelder, de tweede verdieping is in gebruik als ruimte voor de koelmotoren en dergelijke, doch hier kan desgewenst een woonruimte worden gerealiseerd. Deze ruimte is namelijk 95 m2 groot, evenals de begane grond en eerste verdieping.

  Behalve als lunchroom en patisserie biedt dit fraaie object meerdere exploitatiemogelijkheden.
  Tevens is dit pand meer dan geschikt als beleggingsobject, zeker gezien de huidige ontwikkelingen in de directe omgeving.

  De overnameprijs voor de bedrijfsinventaris is nader overeen te komen, doch deze is absoluut in alle redelijkheid te bespreken.

  Interesse? Neem contact op met Horecahuis Limburg – Andy Croonenberg 06 15 01 63 83 / [email protected]

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 125 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 30
  Zitplaatsen terras: 30
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras

  Locatie