Instapklaar restaurant bistro met woning op top locatie

Grotestraat centrum 10 - 6301 CV Valkenburg (NL)
100

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Ter overname: € 50.000,-

  Voor de snelle beslisser: een werkelijk instapklaar restaurant, voorzien van een complete en zeer mooie inventaris en apparatuur voor slechts € 50.000,-.

  De prachtig ingerichte horecazaak is gelegen in het "hart" van het zeer drukke toeristische centrum van Valkenburg. Met de kerstperiode in het vooruitzicht (en de voorbij trekkende kerstparade) zal de start van jouw onderneming ongekend zijn. Deze mooie bistro is voor meerdere concepten zeer geschikt. Sushi-bar, grillconcepten, tapas- of pasta concepten, speciaalbierencafe, koffieconcept, lunchconcept, etc. Op deze locatie ben je van succes verzekerd.

  Het pand word verhuurd door de Brouwerij Haacht. De bovenwoning beschikt over 2 slaapkamers. De zaak en exploitatie voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen inzake, milieu, brandveiligheid en akoestiek en beschikt over prachtige omzet met bijbehorende winstcijfers! Kortom, een absolute buitenkans voor de snelle beslissers. Bel voor meer info en bezichtiging naar Coen Defesche 06-51559026

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 100 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 42
  Zitplaatsen terras: 0
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

  Locatie