Te huur met woning
Te koop met woning

IN PRIJS VERLAAGD. Te koop TOP frituur met ruime woning in Nuth.

Vinkstraat 1 - 6361 VP Nuth (NL)
80

Omschrijving

In het pittoreske Zuid-Limburgse Nuth staat een fantastische cafetaria te koop en TE HUUR , volledig instapklaar en klaar om succesvol voort te zetten. Deze cafetaria heeft een TOP bakwand en een uitstekend onderhouden inventaris, waardoor je direct aan de slag kunt. Het sfeervol ingerichte zitgedeelte zorgt voor een gezellige ambiance, en buiten is er zelfs een prachtig terras.

De huidige eigenaren hebben al jarenlang een indrukwekkende omzet weten te realiseren, mede dankzij bezorgdiensten. Bovendien heeft het bedrijf aantoonbaar een hoge nettowinst behaald. In 2022 was de cafetaria slechts 41 uur per week geopend, en vanwege privéomstandigheden in 2023 slechts 4 dagen per week gedurende 26 uur.

Voor de inventaris, goodwill en handelsnaam is de vraagprijs aanzienlijk verlaagd. Reden hiervan zijn de eerder benoemde priveomstandigheden. De vraagprijs wordt op aanvraag verstrekt.


De naastgelegen woning met 3 slaapkamers is apart toegankelijk, maar ook vanuit de cafetaria. Daarnaast zijn er geen leveranciersverplichtingen, wat de overname extra aantrekkelijk maakt.

Om in aanmerking te komen voor deze unieke kans, vragen wij geïnteresseerden om over een substantieel eigen vermogen te beschikken. Maak een afspraak met ons en ontdek alle mogelijkheden. Voor meer informatie en het plannen van een afspraak kun je contact opnemen met Léon Keppels op 06-22565189 of Andy Croonenberg op 06-15016383.

Wacht niet te lang, want deze geweldige cafetaria met woning zal snel verkocht worden!

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte: 80 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 20
Zitplaatsen terras: 25
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie