In Amby-Maastricht bieden wij een exclusieve woonboerderij met B&B aan

Ambyerstraat Noord 108 - 6225 EH Maastricht (NL)
100

Omschrijving

Karaktervolle woonboerderij met splinternieuwe B&B, luxe privéwoning en weelderige tuin met optimale privacy gelegen in de geliefde wijk Amby, op fietsafstand van de binnenstad van Maastricht. Dit attractieve object oogt aan de straatkant bescheiden, maar via de toegangspoort komt men op de charmante binnenplaats met natuurlijke tuin. 

In 2017 werd het gehele object door de eigenaren verbouwd, opnieuw ingedeeld en van een luxe designafwerking voorzien met  behoud van karakteristieke elementen. De woonboerderij heeft een uitgekiende indeling, waardoor het uitbaten van een B&B geen inbreuk heeft op het woongenot van het privé-gedeelte woonhuis. De B&B wordt uitgebaat onder de naam 4BnB Maastricht, is  volledig in bedrijf en kent een hoge bezettingsgraad. De 3 B&B kamer zijn voorzien van uitstekende bedden en bijbehorende inrichting, PVC-vloer, airconditioning en elektrische verwarming. Gasten van 4BnB waarderen de ligging van het object ten zeerste en zien het als een ideale uitvalsbasis om bourgondisch Maastricht te verkennen

Het mooiste deel van het object is voorbehouden gebleven aan de eigenaren zelf. In de voormalige schuur is een prachtige woning gerealiseerd: keurige entree, royale garderoberuimte en gastentoilet, achter de oude schuurpoorten gaat een echte woonkeuken met eetgedeelte schuil en een glazen schuifwand zorgt ervoor dat er altijd verbinding is met de tuin. Vervolgens is er een sfeervolle woonkamer en op, de verdieping, 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer. 

Wij maken graag een afspraak met serieuze belangstellenden die in de dit gemeentelijk monument willen wonen en het leuk vinden dat de combineren met de exploitatie van de B&B. Het object wordt aangeboden in de hogere prijsklasse. 

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 100 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 10
Zitplaatsen terras: 6
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie