Iconisch Café Bijsmans in Heerlen te huur

Akerstraat 7 - 6411 GV Heerlen (NL)
260

Omschrijving

Ben jij de ondernemer die de horecawereld wil veroveren? Grijp dan nu je kans en geef nieuw leven aan het alom bekende Café Bijsmans, een waar icoon in Heerlen en omstreken! Deze unieke kans wordt aangeboden in samenwerking met Aelmans.

Wat maakt Café Bijsmans zo bijzonder? 

Café Bijsmans, ooit begonnen als herberg, is uitgegroeid tot hét café van Heerlen. Met een rijke geschiedenis en een oppervlakte van ca. 260 m² biedt deze commerciële ruimte op Akerstraat 7 (begane grond) een ongekend potentieel voor een sprankelende nieuwe onderneming.

Wat biedt deze unieke locatie:

Historische Charme: Ervaar de authentieke sfeer van het voormalige café, momenteel in casco staat, en ontdek de aangrenzende zaal die uitkomt op een prachtige binnentuin/buitenplaats.

Toegankelijkheid: Bereikbaar via zowel de Akerstraat als de zijkant (Plaarstraat), biedt deze locatie maximale exposure voor jouw onderneming.

Wat kun jij verwachten:

Verbeteringen in Aanbouw: De pandeigenaar investeert momenteel in essentiële verbeteringen, zoals elektra en gevel, om de locatie naar een nieuw hoogtepunt te tillen. 

Volledige Creatieve Vrijheid: Als toekomstige huurder heb jij de kans om deze ruimte naar eigen inzicht en met eigen middelen in te richten en te transformeren.

Waar wacht je nog op? De sleutel tot Café Bijsmans wacht op de juiste ondernemer die bereid is geschiedenis te schrijven. Grijp deze kans, zet je stempel op de horecawereld en maak van Café Bijsmans weer het kloppende hart van Heerlen!

Interesse? Neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe jij de volgende eigenaar van dit iconische café kunt worden! 

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 260 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 0
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Speelautomaten

Locatie