Te huur met woning
Te koop met woning
Onder optie

Hotel met 64 kamers en eigen parking te koop in Valkenburg

Broekhem 33-35 - 6301 HD Valkenburg (NL)

Omschrijving

Valkenburg barst van de evenementen: carnaval, muziek-, wieler- en wandelevenementen volgen elkaar op en daarnaast is het ook een geliefde vakantie- en 'weekendje-weg'-bestemming. Niet verwonderlijk dat het door een bekende booking-site in haar TOP 10 van populaire bestemmingen is opgenomen.

Interessant dus voor de hotelbranche ... Aan de rand van het centrum is het bekende Hotel 2000 te koop. Het hotel beschikt over 64 kamers met daarin 135 bedden. De kamers zijn verdeeld over het hoofdgebouw en de aanbouw. Het hoofdgebouw is omstreeks 1900 gebouwd en heeft de uitstraling die behoort bij de grandeur van het vroegere Valkenburg. In dit deel zijn, naast een deel van de kamers, ook de receptie, de bar en het restaurant ondergebracht. De aanbouw en de mooie serre zijn gebouwd in 2008. In de aanbouw liggen de luxe kamers die allemaal zijn voorzien van een balkon of terras.

Aan de voorzijde en de achterkant van het hotel bevinden zich terrassen. Er is een ruime parking op eigen terrein voor circa 60 auto's. Het hotel heeft en goede aansluiting op de nabijgelegen snelweg, maar ligt ook op loopafstand van het centrum (ca. 10 minuten).

Het aangeboden hotel omvat zowel de onroerende zaak als de exploitatie. Gemotiveerde geïnteresseerden kunnen voor nadere inlichtingen en bezichtigingen contact opnemen met Léon Keppels, tel. 06-22 56 51 89.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte:
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 140
Zitplaatsen terras: 100
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie