Hotel de l'Empereur (24 kamers) met restaurant en zeer groot terras (100 zitplaatsen) te huur

Grotestraat-Centrum 32 - 6301CX Valkenburg (NL)
1600

Omschrijving

De nieuwe vastgoedeigenaar verhuurt per 1 juni 2021 Hotel de l'Empereur in Valkenburg, gelegen op een absolute top locatie in hartje centrum van Valkenburg, Na een GRONDIGE RENOVATIE van de 24 hotelkamers (nieuwe badkamers, plafonds en vloeren) zal de eigenaar het pand volgens de laatste milieu eisen inzake brandveiligheid opleveren.Horecaondernemers met restaurant en hotelervaring en eigen kapitaal wordt gevraagd om bij belangstelling direct te reageren.

Dit hotel is een van de meest bekende hotels in Valkenburg-centrum en ligt in DE toeristenstraat van Valkenburg. Het object beschikt over een volledig ingericht restaurant en een ruim, sfeervol verwarmd terras (100 zitplaatsen) in de hoofdstraat van Valkenburg centrum. Ook is er een ruime afsluitbare parking voor hotelgasten aan de achterzijde van het hotel. Er rusten geen verplichtingen naar derden op deze exploitatie, dus vrij van brouwerij contract en ook geen overname van arbeids overeenkomsten.

De inventaris van het restaurant (80 zitplaatsen) en de zeer complete ruime bedrijfskeuken worden voor een zeer interessant bedrag te koop aangeboden. De zeer interessante ligging van het restaurant met (het grootste) terras van deze horecastraat maakt deze locatie geschikt voor de meest uiteenlopende concepten. 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak of bezichtiging!

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 1600 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 100
Zitplaatsen terras: 160
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie

Uw makelaar

Dit object is reeds verhuurd, u kunt daarom niet meer reageren.