Horecapareltje te koop in hartje Valkenburg. Ontdek De Gouden Leeuw

Grotestraat centrum 49 - 6301 CW Valkenburg (NL)
240

Omschrijving

Ontdek de unieke kans om de exploitatie van Restaurant De Gouden Leeuw te verwerven, gelegen in het bruisende hart van het centrum van Valkenburg. Met een bevoorrechte locatie tegenover de kerk en op een steenworp afstand van de stadspoort, de entree van de alom bekende Grotestraat Centrum, heeft deze bekende eetgelegenheid een stevige reputatie opgebouwd als een begrip in de wijde omtrek van Valkenburg.

 

Sinds 2021 onderging De Gouden Leeuw een volledige renovatie, waardoor het nu straalt met vernieuwde allure. Het restaurant biedt 65  zitplaatsen binnen en nog eens 32 zitplaatsen op het verwarmde terras, waardoor gasten kunnen genieten van een ontspannen culinaire ervaring.

 

De zeer ruime keuken is uitgerust met degelijke apparatuur en biedt een solide basis voor verschillende culinaire concepten. De veelzijdige locatie, gecombineerd met de afwezigheid van contractuele verplichtingen buiten de overeenkomst met de Leeuw Bierbrouwerij, geeft de nieuwe eigenaar de vrijheid om creatieve ideeën te verkennen en te implementeren.

 

Boven de zaak bevindt zich een riante woning met 3 slaapkamers, onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van moderne gemakken.

 

De financiële gezondheid van De Gouden Leeuw spreekt voor zich, met een zeer positieve en stabiele omzet en bedrijfsresultaten in de afgelopen jaren. Een investering met bewezen rendement.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor een bezichtiging en verdere details. Bel Coen Defesche op 06-51559026 of Andy Croonenberg op 06-15016383. Ontdek de mogelijkheden van Restaurant De Gouden Leeuw en wellicht wordt dit jouw volgende ondernemersavontuur.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 240 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 65
Zitplaatsen terras: 32
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Afspraken koffieleverancier
  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie