Horecaparel - Heerlen: Gasterie de Fabel wacht op jouw ondernemerschap

Benzenraderweg 104 - 6417 SV Heerlen (NL)
122

Omschrijving

Unieke horecaparel in Heerlen: Gasterie de Fabel wacht op jouw ondernemerschap!

Droom je van een eigen horecazaak in een sfeervolle omgeving? De tijd is nu rijp, want Gasterie de Fabel in Heerlen staat te koop! Gelegen in de rustige wijk Bekkerveld, biedt deze voortreffelijke zaak de ideale combinatie van warmte, ontspanning en gezelligheid!

Waarom kiezen voor Gasterie de Fabel?

Huiselijke atmosfeer zonder poespas: Een hartelijke ontvangst, boeiende gesprekken aan de bar en gezellige borrelmomenten maken Gasterie de Fabel dé ontmoetingsplaats van Bekkerveld. Hier kun je genieten van een gevarieerd aanbod aan bieren en wijnen in een ontspannen ambiance.

Veelzijdig genieten: Gasterie de Fabel, bekend als een gezellig café en restaurant, transformeert moeiteloos tot de perfecte setting voor diverse sociale gelegenheden. Of het nu een intieme borrel of een bruisend feest betreft, de huiselijke, doch gezellige atmosfeer en de functionele tuin bieden een scala aan mogelijkheden om van diverse evenementen een memorabele ervaring te maken.

Centrale Ligging: Gelegen in het hart van Bekkerveld, vormt Gasterie de Fabel een ideale uitvalsbasis voor verschillende concepten. Of je nu het bestaande concept nieuw leven wilt inblazen of een geheel nieuw idee wilt introduceren, deze locatie staat open voor creatieve ondernemers.

Interessant voor investeerders / beleggers: Naast het florerende horecabedrijf beschikt het pand over drie appartementen, waardoor het een interessante investeringsmogelijkheid biedt voor ondernemende investeerders en beleggers.

Sfeervolle uitstraling en nieuwe keuken:  De afgelopen jaren is de horecalocatie incl. keuken volledig vernieuwd. Hierdoor heeft de Gasterie een sfeervolle uitstraling gekregen en is de keuken voorzien van alle gemakken.

Veelzijdige Buitenruimte: De veelzijdige tuin bieden ruimte voor diverse toepassingen. Of je nu denkt aan een sfeervol terras of een groene oase voor feesten, de tuin geeft de locatie extra allure en flexibiliteit.

Direct Beschikbaar en Vrij van Verplichtingen: Gasterie de Fabel is vrij van contractuele verplichtingen en bevindt zich in uitstekende staat. Je kunt direct aan de slag om jouw culinaire visie tot leven te brengen.

Overdracht vanwege Pensionering: De huidige eigenaars, die de zaak met toewijding hebben gerund, gaan met pensioen. Ze zoeken een geschikte opvolger die met passie en toewijding deze schitterende zaak wil voortzetten.

Ben jij klaar voor de uitdaging om Gasterie de Fabel te leiden naar nieuwe hoogten? Neem snel contact op voor meer informatie en ontdek hoe jij de trotse eigenaar kunt worden van deze unieke horecazaak in het hart van Limburg!

Eigenschappen

Ligging: Stad, buiten centrum
Oppervlakte: 122 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 48
Zitplaatsen terras: 60
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie