Horecapand in Posterholt ter overname aangeboden

Hoofdstraat 95 - 6061 CB Posterholt (NL)
100

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Dit goed onderhouden horecapand wordt inclusief de in het pand aanwezige bedrijfsinventaris te koop aangeboden voor een marktconforme prijs.

  Het pand bestaat uit een modern en degelijk ingericht eetcafé, een goed geoutilleerde keuken en een zaaltje. Het ruime windvrije terras is zowel vanuit het café als via het zaaltje bereikbaar. Het geheel wordt gecompleteerd met een keurige bovenwoning.

  Het bedrijf kan bogen op een rijke historie als café in Posterholt. Posterholt kent nog bloeiend verenigingsleven en dito sociale betrokkenheid. Het café-leven heeft hier nog een prominente plek, maar ook voor een exploitatie als café/eetcafé biedt dit horecapand goede mogelijkheden omdat Midden-Limburg steeds meer een pleisterplaats is van mensen die er hun vakanties vieren. De campings en B&B‘s in de buurt zijn steeds goed bezet.

  Het bedrijf wordt momenteel niet geëxploiteerd. Er rust een drankafnameverplichting ten gunste van de firma Hansen Dranken uit Linne op het pand.

   

  Eigenschappen

  Ligging: Dorp
  Oppervlakte: 100 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 65
  Zitplaatsen terras: 50
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Speelautomaten

  Locatie