Horecabedrijf op A1 locatie in Sittard TER OVERNAME voor 30.000 euro

Markt 34 - 6131 EL Sittard (NL)
120

Omschrijving

Droom jij van jouw eigen Horecabedrijf op een TOPLOCATIE, dan is dit iets voor JOU!

Gelegen op één van de gezelligste Marktpleinen van Limburg ligt dit, in 2016 geheel gerenoveerde, horecapand (oppervlakte 130 m²) in Sittard te wachten op een nieuwe uitbater.

Fantastische ligging, geschikt voor meerdere horecaconcepten (volledige vergunning). De locatie is horeca-technisch helemaal klaar om direct in te stappen. Overname inventaris, goodwill & handelsnaam voor de aantrekkelijke overnameprijs van 30.000,00.euro

Begane grond: restaurant gedeelte met tenminste 50 zitplaatsen (uitbreiding mogelijk), open keuken, bar en 2 gescheiden toiletten. Op de 1e verdieping bevinden zich de voorbereiding- en de spoelkeuken.

Terrasvlonder met ca. 10 zitplaatsen. Mogelijkheid terras, dat uitkijkt over het gezellige Marktplein, uit te breiden.

Geheel uitgerust met in 2016 nieuw geplaatste en goed onderhouden apparatuur inclusief afzuiginstallatie. Bel voor een bezichtiging Léon Keppels 06-22565189

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 120 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 48
Zitplaatsen terras: 18
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie