Horeca exploitatie in Valkenburg's kloppend hart te huur

Grotestraat Centrum 32 - 6301 CX Valkenburg (NL)

Omschrijving

Ontdek een unieke Horeca-kans in het hart van Valkenburg! De exploitatie van het voormalige Hotel de l'Empereur, Grotestraat Centrum 32 staat klaar om jouw horecadromen werkelijkheid te maken.

Met trots presenteren we deze fantastische locatie, voorheen bekend als Hotel de l'Empereur, nu klaar voor een nieuwe fase onder de deskundige leiding van ervaren hoteluitbaters. We zoeken een gedreven exploitant om het restaurantgedeelte van deze onderneming nieuw leven in te blazen.


Dit juweeltje in Valkenburg heeft in 2021 een volledige renovatie ondergaan, waardoor het een frisse en moderne uitstraling heeft gekregen. Het restaurant is gedeeltelijk ingericht en beschikt over een ruim restaurant met 100 couvert en sfeervol verwarmd terras met maar liefst 160 (!) zitplaatsen op een AAA-locatie in dé levendige horecastraat van Valkenburg a/d Geul.


Er zijn geen contractuele verplichtingen naar derden, waardoor je volledige vrijheid heeft om jouw eigen visie te realiseren zonder enige belemmering. Geen brouwerijcontracten, geen overname van arbeidsovereenkomsten - alleen onbeperkte mogelijkheden voor jouw creatieve horecaconcept.


Met zijn strategische ligging en een van de grootste terrassen in deze horecahoofdstraat, biedt deze mooie exploitatie een ongeëvenaarde kans voor ondernemers die streven naar succes in de bruisende horecawereld van Valkenburg.


Grijp deze kans om deel uit te maken van de bloeiende horecascene van Valkenburg en laat jouw ondernemerschap schitteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe je deze buitengewone locatie kunt transformeren tot een culinair paradijs.

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte:
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 100
Zitplaatsen terras: 160
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie