Grieks Restaurant Rhodos - Een Stukje Griekenland in het Hart Heerlen

Dautzenbergstraat 17 C - 6411 LA Heerlen (NL)
140

Omschrijving

Welkom bij de verkoop van Grieks Restaurant Rhodos, een charmante horecagelegenheid gelegen in het levendige centrum van Heerlen. Deze kleinschalige, maar zeer gezellige en sfeervolle zaak biedt niet alleen een authentieke Griekse keuken, maar ook tal van mogelijkheden voor ondernemers met diverse concepten. Deze mooie zaak wordt ter overname aangeboden, 

 

Kenmerken van Grieks Restaurant Rhodos:

- Authentieke Griekse keuken

- Gezellige en sfeervolle ambiance

- Geschikt voor diverse horecaconcepten

- Geen contractuele verplichtingen, volledige vrijheid voor ondernemerschap

- Goed renderende zaak met bewezen succes

 

Locatie:

Gelegen in het bruisende centrum van Heerlen, trekt Grieks Restaurant Rhodos zowel lokale bewoners als toeristen aan. De perfecte plek om een bloeiende horecaonderneming te starten!

 

Mogelijkheden:

Naast het beproefde Griekse concept, biedt deze locatie een veelheid aan mogelijkheden. Of je nu droomt van een hippe cocktailbar, een tapasrestaurant of een ander gastronomisch idee, Grieks Restaurant Rhodos is klaar om jouw visie te verwelkomen.

 

Ondernemersvrijheid:

Geen contractuele beperkingen! Als nieuwe eigenaar ben je volledig vrij om de zaak naar eigen inzicht in te richten en te exploiteren. Dit is jouw kans om je ondernemersdromen waar te maken zonder restricties.

 

Goed Renderende Zaak:

Grieks Restaurant Rhodos heeft zich bewezen als een succesvolle onderneming met een loyale klantenkring. Een solide basis voor een ondernemer die klaar is om te bloeien in de horecabranche. 

 

Grijp Je Kans:

Stap in de wereld van Grieks Restaurant Rhodos en word de trotse eigenaar van deze bloeiende zaak. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om jouw eigen culinaire stempel te drukken in het bruisende hart van Heerlen.

 

Neem contact op voor meer informatie en een bezichtiging

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 140 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 80
Zitplaatsen terras: 18
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie