Grand Café Gallery in Panningen ter overname

Kerkstraat 3 - 5981 CD Panningen (NL)
790

Uw makelaar

Dit object is reeds verhuurd, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Ter overname unieke horecazaak in Panningen, drie concepten onder een dak: Grand Café Gallery, Gallery's Grand Pub Wine-Whisky-Beer en een stijlvolle, geheel gerenoveerde feestzaal met eigen ingang.

  Grand Café Gallery is een begrip in de regio Peel en Maas. Gevestigd in een voormalig nonnenklooster naast de kerk in het hart van Panningen vormt Grand Café Gallery een zeer markante blikvanger.

  Het zeer ruime sfeervolle buitenterras aan de voorzijde is dankzij de terrasverwarming en fraaie overkapping het hele jaar geopend. De zaak is dankzij de duurzame luxe binneninrichting zeer sfeervol voor zowel ontbijt, lunch, diner of borrels met een zeer uitgebreide drankenkaart als voor een (bedrijfs)feest.

  Omdat de eigenaar geen opvolging heeft zijn wij op zoek naar ervaren gepassioneerde horecaondernemers die deze stijl waarderen en zorgen dat deze horecazaak voor eigen rekening succesvol wordt geëxploiteerd en daarmee de continuïteit wordt gewaarborgd. Het horecapand is zowel te koop als te huur.

  Wij maken graag een afspraak met kandidaten die beschikken over een substantieel deel eigen vermogen.

  Eigenschappen

  Ligging: Horeca concentratiegebied
  Oppervlakte: 790 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 290
  Zitplaatsen terras: 90
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

  Locatie