Eetcafe nabij De Ligne te Sittard met aantrekkelijke vraagprijs 40.000 euro

Rijksweg-Noord 47 - 6131 CJ Sittard (NL)
193

Omschrijving

"Eetcafé `t Dortvaat" is gevestigd aan de Rijksweg die door het van Sittard loopt, bestaat in de huidige vorm sinds 2019 en is toen helemaal opnieuw ingericht. Het bedrijf ligt in de nabijheid van "De Linge" waar cultuur, wonen, winkelen, studeren, eten en drinken samenkomen in de vorm van o.a. de Bibliotheek, de Zuyd Hogeschool, het Filmhuis en het Museum Hedendaagse Kunst. 

Mede door de populaire ligging is `t Dortvaat een goed bezocht bedrijf waar gasten graag terugkeren voor een (h)eerlijke maaltijd en de goede sfeer en service. De bedrijfskeuken is zo goed als nieuw en het bedrijfspand verkeerd in een prima staat van onderhoud. Het pand is gedeeltelijk geïsoleerd en het verfwerk aan de buitenzijde is in puike staat. Naast het bedrijf en in de directe nabijheid is voor de gasten voldoende parkeergelegenheid.

Op de zaak rust een drankenverplichting jegens de Gulpener Bierbrouwerij, voor het overige zijn er geen over te nemen verplichtingen. Overname van enkele personeelsleden is bespreekbaar. 

Deze zeer complete instapklare horecazaak is over te nemen voor een hele interessante verlaagde koopsom ten bedrage van 40000 euro..

Geïnteresseerden kunnen om kennis te maken met dit horecabedrijf contact opnemen met Léon Keppels, 06-22565189.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 193 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 56
Zitplaatsen terras: 40
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie