Eetcafé met prachtig terras op toplocatie in Margraten ter overname

Pastoor Brouwersstraat 7 - 6269 BP Margraten (NL)
300

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Zeer goed renderend en volledig instapklaar (eet)café midden in het hart van Margraten ter overname. Op een steenworp afstand van Maastricht en Valkenburg ligt dit zeer smaakvol en authentiek ingerichte eetcafé pal tegenover de monumentale kerk van Margraten. Het zeer grote terras (tot wel 80 stoelen) is een echte eyecatcher wanneer men het centrum van Margraten binnenkomt. Het prachtig gelegen terras is verwarmd en volledig wind en waterdicht, zodat je als gast elk seizoen optimaal kunt genieten van een heerlijk speciaal-bier, een wijntje of een heerlijk lunch of (streek) diner.

  De ruime parking direct voor de deur maakt het een echte trekpleister voor zowel de lokale inwoners, alsook voor de vele recreanten die Margraten jaarlijks weten te vinden. Zowel wandelaars, fietsers alsook de echte Bourgondiër voelt zich hier direct thuis. 

  Dit mooie horecabedrijf leent zich voor de meest uiteenlopende horecaconcepten. De professioneel ingerichte keuken is geschikt kan elke menukaart aan. Dit mooie horecabedrijf leent zich voor de meest uiteenlopende horecaconcepten. De zeer ruime bovenwoning completeert het geheel. 

  Zowel de huur- alsook de overnameprijs zijn zeer interessant te noemen! Overname € 69.000,-! huurprijs inclusief woning € 2250,00 per maand.

  Bekijk de foto's, deze spreken voor zich. Bel gerust voor een geheel vrijblijvende bezichtiging. Coen Defesche 06-51559026.

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 300 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 60
  Zitplaatsen terras: 80
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

  Locatie