Discreet aangeboden ALL YOU CAN EAT met zeer goede omzet

Discreet 1 - 0000 AA Heerlen (NL)

Omschrijving

Ontdek een unieke kans in het hart van Heerlen, aangeboden door Horecahuis Limburg. Wij presenteren met trots een uitmuntende mogelijkheid tot overname: een zeer goed lopende ALL YOU CAN EAT zaak, discreet beschikbaar voor verkoop. Met aanzienlijke ruimte en een bijzonder aantrekkelijke huurprijs is deze onderneming een droom voor ambitieuze horecaondernemers.

De ligging van deze locatie, centraal in Heerlen, biedt niet alleen de perfecte setting voor het voortzetten van het succesvolle ALL YOU CAN EAT concept, maar opent tevens de deur naar diverse andere lucratieve horecaconcepten. Of je nu de fakkel wilt overnemen van een bewezen concept of juist jouw eigen stempel wilt drukken met een innovatieve benadering, deze kans is jouw entree tot succes.

Deze buitengewone kans bevindt zich op een uitstekend bereikbare locatie in het centrum van Heerlen, waardoor je kunt profiteren van een constant aanbod van potentiële klanten. Grijp nu de gelegenheid aan om jouw ondernemersdromen te verwezenlijken op deze begeerde plek waar gastvrijheid en culinair genot samenkomen.

In verband met de vertrouwelijkheid van dit aanbod wordt het exacte adres van de locatie niet publiekelijk weergegeven; in plaats daarvan gebruiken we een fictief adres.

Alle gedetailleerde informatie wordt uitsluitend verstrekt tijdens een persoonlijke afspraak. Voor het plannen van een afspraak kunt je contact opnemen met Andy Croonenberg via 06 15 01 63 83.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte:
Terras: Nee
Zitplaatsen binnen: 350
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

Locatie