Te huur met woning
Te koop met woning

Commerciële toplocatie met woonruimte in België, grensregio met Nederland

Maaseikersteenweg 209 - 3620 Smeermaas (Gemeente Lanaken) (BE)
350

Omschrijving

In collegiale samenwerking met de in België geregistreerde makelaar bieden wij in Smeermaas, op enkele minuten van Maastricht, een bedrijfspand met woonruimte te koop aan.

Het bedrijfspand is circa 350 m² groot en bevindt zich op een perceel van 1604 m². De bedrijfsruimte bestaat uit een ruim eetgedeelte met bar, keuken met berging en toiletruimte. Daarnaast ligt een ruimte met royale buffetruimte, geschikt voor live cooking. Aan de achterzijde ligt een ruime veranda met extra zitplaatsen. Het aantal zitplaatsen binnen kan van 125 verhoogd worden naar ca 200 tot 250 door de grote 'buffetboot' te verwijderen. Buiten kan een terras worden geplaatst (ca. 100 zitplaatsen). Op kelderniveau zijn er verschillende opslagruimten.

De woonruimte op de eerste etage igrote buffetboots circa 125 m² groot. Indeling: hal, woonkamer en keuken met eethoek. Verder zijn er twee slaapkamers van 14 en 10 m², een badkamer met toilet en een berging met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Voor en achter het pand zijn parkeermogelijkheden. Openbaar vervoer, supermarkten, scholen en de prachtige natuur bevinden zich in de nabijheid. Bel voor meer info of bezichtiging: Léon Keppels, 06-22565189.

Eigenschappen

Ligging: Stad, buiten centrum
Oppervlakte: 350 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 125
Zitplaatsen terras: 100
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie