Te koop
Te koop met woning
Beleggingspand

Commercieel onroerend goed te koop in Spekholzerheide, Kerkrade

Plein 13-13A - 6466 GG Kerkrade (NL)
289

Omschrijving

Ontdek de mogelijkheden van Plein 13 / 13A, een onroerend goed gelegen in de buurt Spekholzerheide in Kerkrade. Dit pand biedt een uitstekende kans voor investeerders of ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige horecagelegenheid met een commerciële ruimte op de begane grond en twee bovenliggende appartementen.

 

Kenmerken:

 

Commerciële ruimte: De fraai ingerichte commerciële ruimte op de begane grond herbergt een veelbelovende horecazaak met een aantrekkelijke ambiance. De ruimte biedt flexibiliteit voor diverse concepten, waardoor het een ideale plek is voor ondernemers die hun creativiteit willen ontplooien.

 

Bovenliggende appartementen: Boven de commerciële ruimte bevinden zich twee ruime appartementen. Deze bieden niet alleen een mogelijkheid voor eigen gebruik, maar ook een kans voor extra opbrengst via verhuur.

 

Dit pand op Plein 13 / 13A is meer dan alleen onroerend goed; het is een slimme investering. Met de combinatie van een mooi commerciële ruimte en verhuurbare appartementen biedt dit beleggingspand stabiliteit en groeipotentieel.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Plein 13 / 13A in Kerkrade? Neem contact op voor een bezichtiging en verdere details. Bel Andy Croonenberg op 06 15 01 63 83 en ontdek hoe dit onroerend goed in Kerkrade jouw volgende investeringsavontuur kan zijn.

Eigenschappen

Ligging: Stad, buiten centrum
Oppervlakte: 289 m²
Terras: Nee
Zitplaatsen binnen: 0
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

Locatie