Casco horecaruimte met veel mogelijkheden aan de Roerkade in Roermond te huur

Roerkade 15 - 6041 KZ Roermond (NL)
355

Omschrijving

Boulevard "De Roerkade" met de stadshaven aan de ene zijde en het winkelgebied aan de andere is het afgelopen decennium uitgegroeid tot ‘The Place To Be’ in Roermond. Deze promenade met drie hotels, verschillende restaurants en andere uitgaansgelegenheden met bijbehorende terrassen, vormt het bruisende centrum van vertier.

Aan de Roerkade is het laatst beschikbare horecapand te huur: ongeveer 350 m² op 3 splitlevel niveaus, goed voor ca. 180 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen op het terras. Het horecabedrijfspand met een frontbreedte van maar liefst 25 meter is bevestigd in drie statige, naast elkaar gelegen panden. De horecaruimte is nieuw, in casco staat maar met tal van installatie-voorbereidingen en kan door de huurder naar eigen inzicht worden ingericht. De in deze informatie opgenomen visualisaties zijn gemaakt om de mogelijkheden te verduidelijken.

De keuken (evt. open) is gesitueerd achter de bar en de voorraadruimte, met een doorgeefluik naar de spoelkeuken. De spoelkeuken en de toiletgroepen (dames, heren en voor personen met een fysieke beperking) zijn al vergaand voorbereid. Naast de spoelkeuken is er een berging en er zijn twee additionele kelders aanwezig voor opslag, kleedruimte personeel en/of vetafscheiding. Via de voorzijde van het pand is er veel lichtinval. In het achterste gedeelte van het pand is indien gewenst eenvoudig een lichtstraat te realiseren.Momenteel wordt door de verhuurder gewerkt aan een CASCO PLUS OPLEVERING. De bereikbaarheid is goed en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de nabijheid. Het huren van een (woon)appartement in het complex is een optie Wij laten u graag de mogelijkheden zien in een persoonlijke rondleiding, daarvoor kunt u contact opnemen met Leon Keppels, 06-22 56 51 89.

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 355 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 180
Zitplaatsen terras: 80
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie