Café met grote zaal en bovenwoning ook geschikt voor andere bestemmingen

Brugstraat 7 - 6191 KC Beek (NL)
325

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Aan de Brugstraat 7, centraal in Beek aan de doorgaande weg richting Schimmert, ligt Café Auwt Baek. Dit café heeft een grote zaal en een ruime bovenwoning die via een eigen ingang toegankelijk is. Het pand is goed bereikbaar en kent een rijke historie. Plaatselijke verenigingen maken freqent gebruik van dit bedrijf.

  Het café heeft een zeer hoog plafond wat een mooie ruime uitstraling geeft. De zaal is (heel) groot en heeft een eigen buffet, een separate toilet groep en een groot podium, waardoor er veel gebruiksmogelijkheden zijn.
  Tegenwoordig wordt de zaal met name gebruikt als kienzaal, maar de ruimte en het afwerkingsniveau bieden verschillende mogelijkheden. Tentoonstellingen, bedrijfsfeesten, vergaderlokaliteit en dergelijke zijn prima toepassingen voor deze zaal.

  Het geheel wordt te koop aangeboden met een vraagprijs van € 235.000,00 Kosten Koper 

  Geen afnameverplichting aan een brouwerij. Speelautomaten wel verplicht.

  Het pand heeft een brede bestemming conform opgave van de gemeente. Kantoor,winkel enz. zijn na overleg met de gemeente te realseren. 

  Eigenschappen

  Ligging: Dorp
  Oppervlakte: 325 m²
  Terras: Nee
  Zitplaatsen binnen: 250
  Zitplaatsen terras: 0
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Speelautomaten

  Locatie