Café/ Bar/ Party-locatie in de Plaarstraat, hartje Heerlen

Plaarstraat 7 - 6411 JV Heerlen (NL)
120

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  In het horecahart van Heerlen is dit karakteristieke  sfeervolle horecapand als Café/ Bar/ Party-locatie gevestigd. Gelegen in een sfeervol straatje, direct grenzend aan de Akerstraat en het Pancratiusplein en 25 mteter verwijderd  van de ingang/uitgang van de parkeergarage.

   

  Het bedrijf bestaat uit een caféruimte van 110 m² op de begane grond, met een zeer grote en sfeervol ingerichte rookruimte (25 zitplaatsen ). Direct onder de rookruimte is een lounge annex gewelvenkelder met 16 zitplaatsen, sfeervolle verlichting en centrale verwarming, die toegankelijk is via een brede trap in de rookruimte.

   

  De afzonderlijke dames- en herentoiletten bevinden zich op de 1e verdieping. Op de eerste etage bevindt zich tevens een goed geïsoleerde opberg-/zolderruimte van ca. 80 m². In deze ruimte is bovendien een separaat toilet geplaatst en een keukenblok geïnstalleerd met koelkasten en kookgelegenheid.

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 120 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 45
  Zitplaatsen terras: 20
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras
  • Speelautomaten

  Locatie